Infonäytöt ja niiden hankinta

Infonäytöt tuovat mukanaan monia etuja. Se on yleensä hyvä apuväline mainontaan, markkinointiin, tiedottamiseen tai vaikkapa opasteeksi. Edut ovat monet ja niitä on myös monia tapoja käyttää. Seuraavassa asiaa käsitellään hieman tarkemmin.

 

Mihin kaikkialle sopii

Infotaulu sopii ratkaisuksi lähes kaikkialle. Eniten sitä nähdään erilaisissa myymälöissä kertomassa päivän tai viikon tarjouksista. Eikä lisämyyntinä käytetä pelkästään tarjouksia, vaan tauluissa voidaan antaa vinkkejä tuotteisiin liittyen. Kauppakeskuksissa ja muissa isoissa rakennuskokonaisuuksissa sitä käytetään yleisesti navigointiin. Se on erinomainen tapa myös tiedonvälitykseen ja informointiin. Tähän tarkoitukseen näyttöjä näkyy varsinkin yrityksien tiloissa sekä kouluissa. Myös kommunikoimiseen se soveltuu hyvin. Tästä hyvänä esimerkkinä palautteen antomahdollisuus näytön kautta, tai digitaalinen asiakasneuvoja tilaan jossa fyysinen palvelu ei ole mahdollinen.

 

Erilaisia ratkaisuja

Infonäyttöjä voi siis hyödyntää monessa kohtaa, mutta miten? Ensinnäkin näyttöjä saa eri muodoissa ja malleissa. Näyttö voi olla perinteinen seinänäyttö, mutta se voi olla toteemimallinen, pystymallinen näyttö, ikkunanäyttö tai vaikkapa videoseinä. Itse näyttöä voi käyttää myös monipuolisesti eri sisältöjen avulla. Sisältönä voi käyttää kuvaa, tekstiä, videota tai yhdistää eri sisältömuotoja. Voi hyödyntää myös omia nettisivujaan tai sosiaalista mediaa. Voit antaa asiakkaalle mahdollisuuden katsoa verkkokauppasivuvalikoimaa, jos liikkeessä ei ole koko tuotevalikoimaa esillä tai vaikkapa antaa vinkkejä eri tuotteiden käyttöön. Vaihtoehtoja on rajattomasti. Infonäyttöjä tarjoaa esimerkiksi: ZetaDisplay Finland Oy.

 

Mitä paketteihin yleensä kuuluu

Infonäyttöjen pakettilaajuuden voi itse yleensä valita. Luonnollisesti siihen kuuluu valitsemasi kokoinen ja muotoinen näyttö, oheistarvikkeet sekä tarvittava laiteteline, mikä vaihtelee sen mukaan tuleeko laite kiinni seinään, kattoon vai lattiaan. Lisäksi pakettiin yleensä kuuluu verkkopalvelu sisällön päivittämiseen, asennus, koulutus laitteen ja verkkopalvelun käyttöön. Kattavaan palvelukokonaisuuteen kuuluu myös laitteiden vakuutus sekä käytön tuki.

 

Mitä kannattaa ottaa huomioon

Kannattaa erityisesti pohtia mihin käyttöön näyttö tulee, millaiselle materiaalille ja mihin se halutaan sijoittaa. Tämän jälkeen on helppo tehdä muut päätökset. Avuksi päätöksen tekoon kannattaa ottaa ammattilainen, jotta hankinnat tulee tehtyä oikein. Ensin selvitykseen voi laittaa ketä palvelun tarjoajia alueellasi on ja sopia tapaamisen heidän kanssaan. Näin saat tehtyä valinnat oikein tarjouspyyntöä varten.


jaa